Düz Saçlar:
Saçlarınız düz olduğu için bir çok şekile girebilir.
1.adım
Saçlarınızın açılıp yumuşaması için güzelce tarayın
2.Adım
Saçınızın ön orta kısmından 1 tutam alıp havaya kaldırun sonra tarak yartımıyla zıt yönde tarayın o kısım kabarmış olacak sonra bir tokayla tutturun ve sprey yardımıyla sabitleyin arkaları isterseniz yandan bağlayabilirsiniz veya açık kalabilir.
Dalgalı saçlar:
1.Adım
Saçlarını taradıktan sonra bant takın.
2.Adım
Arka Kısım : Ortadan ikiye ayırarak omuzlarınıza koyun (biri sağ ve biri sol'a) ve bağlayın son olarak spreyle bağlı kısmın dalgalarını belirginleştirin.
Kıvırcık:
Kıvırcık saçı banyo sonrası dışında sık sık taramanızı tavsiye etmem çünkü kıvırcık saç tarandığı sırada kabarır ve bukleleri bozulur.
Eğer açık bir model isterseniz
1.Adım
Saç uçlarınızı avuçlarınızla aşağıdan yukarı doğru kaldırarak spreyleyin bu işlem buklelere hacim kazandıracak ve bukleleri hareketlendirecektir.
2.Adım
Saçlarınızın ön kısmından biraz alıp yana doğru perçem olacak biçimde tarayıp aynı zamanda jöle sürerek bant haline getirin jöle kullandığınız için perçem bölgesi kabarmıyacak ve kıvrılmayacaktır.
Toplamak istiyorsanız:
Saçlarınızı at kuyruğu şeklinde toplayın ön bölgeyi tarayabilirsiniz.Sonra bağlı bölümün buklelerini sprey
yardımıyla belirginleştirin.Önleri ise Islak jöleyle arkaya doğru sürerek düzleştirin böylece hem parlak hemde düz görünecektir.